Få flere kunder med en bedre hjemmeside

Standard

One-page side med alt, hvad du behøver
3 995 kr. ex. moms
  • Forside med op til 4 sektioner

Mellem

Løser de flestes behov
7 495 kr. ex. moms
  • Forside og op til 4 undersider
Bedst til prisen

Stor

Den store hjemmeside
12 995 kr. ex. moms
  • Forside og op til 10 undersider

Opfyldes dit behov ikke?

Ikke alt kan sættes i kasser. Hiv fat i os!

sikker & hurtig

WordPress er verdens mest udbredte system til at lave hjemmesider i. Der kommer løbende nye opdateringer, der gør WordPress og plug-ins sikrere og hurtigere at bruge. Vi tilbyder at stå for at opdatere jeres hjemmesides system, optimere jeres kode og komprimere jeres billeder, så hjemmesiden bliver endnu hurtigere. Alt sammen til en fast lav pris!

Vedligeholdelse

Der udkommer jævnligt nye udgaver af eksisterende plug-ins til WordPress. De nye udgaver er typisk både sikrere og hurtigere end de gamle. For at holde jeres hjemmeside på toppen indenfor både hastighed og sikkerhed, holder vi disse opdateret.

Optimering af billeder

Billeder er en af de helt store syndere, når det kommer til at gøre hjemmesider langsomme. Gennem vores værktøjer - herunder blod, sved og tårer - sørger vi for, at jeres billeder bliver optimeret og skaleret. Det giver jeres brugere en endnu bedre oplevelse, og det øger jeres konvertering!

Komprimering af filer

En hjemmeside indlæser en masse små kode-filer, der fortæller computeren, hvordan hjemmesiden skal se ud. Vi sørger for, at disse filer bliver komprimeret og optimeret, så de fylder mindre. På den måde bliver jeres hjemmeside hurtigere!

browser og side cache

Browser & Server Caching

Browser & Server Caching er to ting, der også bidrager til at gøre din hjemmeside hurtigere. Vi sørger for, at din hjemmeside kommer til at udnytte dette for at gøre brugeroplevelsen bedre og hurtigere.

hjemmesider skal være hurtige

Lad Spektus tage sig af at gøre din hjemmeside hurtigere.